what we do

Paris Baguette Singapore Pte Ltd.

Baked with love and passion

It is freshly baked daily to offer a unique experience to thousands of guests with high-quality products and signature lines.

Bánh được nướng mới mỗi ngày mang đến cho hàng nghìn lượt khách hàng một trải nghiệm đầy ấn tượng về tất cả những sản phẩm với chất lượng và dịch vụ tốt nhất.

Contact Us
Paris Baguette Singapore Pte Ltd.

Quality service and standard

Paris Baguette promises to bring freshly baked products made with quality ingredients every day. We will only serve products that we feel confident

Paris Baguette hứa hẹn sẽ mang đến những sản phẩm với những nguyên liệu chất lượng cao mỗi ngày. Chúng tôi chỉ phục vụ những sản phẩm mà chúng tôi cảm thấy tin tưởng và tự tin đến tay khách hàng.

Franchising
Paris Baguette Singapore Pte Ltd.

Fresh bread and pastry product

With a variety of bread and cake, you can always find your favorite one at Paris Baguette

Với sự đa dạng và phong phú các sản phẩm từ bánh mì, bánh ngọt đến bánh kem. Bạn sẽ luôn tìm thấy loại bánh yêu thích của mình tại tất cả các cửa hàng của Paris Baguette.

Product
  • Paris Baguette Singapore Pte Ltd.
  • Paris Baguette Singapore Pte Ltd.

our story

The spirit of Sangmidang

Our origins were formed in 1945, in the heart of a small bakery in South Korea named Sangmidang. The spirit of Sangmidang, which is to not leave a single piece of bread unchecked, is still with us 76 years later.

Born from a love of bread and a passion for quality

In 1988, Paris Baguette began with its first store in South Korea. And now, we are an international fast-casual bakery and franchise specializing in French-inspired goods.

Ran to create a culture that didn’t exist before

Our motive was not just limited to providing daily food, but more to fill the memories of people who came by. We continued to make efforts to build a new “bakery culture” whereby everyone enjoys bread any time at anywhere of their day.


Tinh thần Sangmidang
Năm 1945, bắt đầu bằng một tiệm bánh nhỏ tại Hàn Quốc tên là Sangmidang. Sứ mệnh xuyên suốt và tinh thần của Sangmidang vẫn được duy trì hơn 76 năm.

Được sinh ra từ tình yêu với bánh mì

Vào năm 1988, Paris Bagutte mở cửa hàng đầu tiên tại Hàn Quốc. Cho đến hiện tại, chúng tôi đã trở thành chuỗi cửa hàng và nhượng quyền trên toàn thế giới chuyên về các loại bánh lấy cảm hứng từ Pháp.

Phát triển để tạo ra một nền văn hóa chưa từng tồn tại trước đây

Mục tiêu của chúng tôi không chỉ giới hạn trong việc sản xuất bánh tươi mỗi ngày mà còn mong muốn mang đến trải nghiệm ấn tượng cho khách hàng khi ghé tới. Chúng tôi tiếp tục nỗ lực xây dựng một “văn hóa bánh mỳ” mới. Theo đó, khách hàng có thể thưởng thức bánh mì bất cứ lúc lúc nào ở bất kì đâu trong ngày.

Vision & Mission

My Friend, My Love, My Paris Baguette

We are a company that provides a unique experience to customers by introducing new trend-setting bakery and café concepts. Paris Baguette aspires to deliver happiness to our customers with the best product quality, customer-oriented mind, and creativity. At our core, we are a bakery that is French-inspired and innovates through global influences.

The constant effort of Paris Baguette

We are driven with an emphasis on providing a continuous innovative fare with a modern and wide selection of fresh, clean, and healthy products. Over Time, Paris Baguette developed robust competencies and committed and continuous investments in product development, operational innovation, technology, logistics, and brand-building


My Friend, My Love, My Paris Baguette

Công ty chúng tôi cung cấp cho khách hàng trải nghiệm độc đáo bằng cách kết hợp giữa tiệm bánh mì và cà phê theo xu hướng mới. Paris Baguette mong muốn mang lại hạnh phúc cho khách hàng bằng sản phẩm với chất lượng tốt nhất và luôn thay đổi để phù hợp với văn hóa của từng quốc gia.

Paris Baguette không ngừng phát triển

Qua một chặng đường dài, chúng tôi đã và đang không ngừng đổi mới để mang đến cho khách hàng những sản phẩm bánh tươi ngon, lành mạnh, đạt chất lượng cao nhất. Theo thời gian, Paris Baguette ngày càng mở rộng và chúng tôi cam kết luôn đầu tư liên tục để phát triển sản phẩm, đổi mới hoạt động, công nghệ, hậu cần và xây dựng thương hiệu như một lời tri ân đối với sự yêu mến và tin dùng của khách hàng.

  • Paris Baguette Singapore Pte Ltd.
Paris Baguette Singapore Pte Ltd.
Paris Baguette Singapore Pte Ltd.
Paris Baguette Singapore Pte Ltd.

Latest news

HAPPY MOTHER’S DAY – 🌹 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗠𝗢𝗧𝗛𝗘𝗥’𝗦 𝗗𝗔𝗬

FRESHLY BAKED BREAD – COMBO 5 BREADS

CAKE – CELEBRATION CAKE 🎂